14 Mart 2011 Pazartesi

Veteriner Yardımcısı

Erken 1970 's sırasında benim meslek bir veterinerler Yardımcısı biriydi.

Herkesin dikkatini çekmenin

Kliniği doktorları yardımcı bir gün ile çalışıyordu doktor sonraki hasta ve onların sahip getirmek istedi. I went-e doğru bekleme odası ve her iki ön giriş ve ne orada transpiring bakmak için tam bir Dur geldi gibi doktor salonun kapısı! Sonraki hasta oldu bir Danua, biliyorsunuz, Marmaduke dan komik.

Hasta kadar boyutlandırma

Bu Danua yaklaşık 3 metre bile omuzlarını all fours ve 6 ayak 8 inç arka bacakları üzerinde uzun boylu için durdu, açık senin omuzlarında paws. Şimdi 5 ayak ZIP sahipleri, biraz yaşlı adam ve kadın emekli durumu ve ne biri vardı. Kombine ağırlıklarına köpek ağırlığı daha az olduğu gibi onlar da aynı ağırlığı sınıfı ile köpek değildi.

Doktor ve durdu sahne

Ön kapı, onun yaka ölçüde zorlayarak yaptığı nefes patlama soluyarak noktasına Cezaevi'nden. Bu Danua onun yaka iliştirilmiş bir değil iki kira kontratı vardı. Diğer ucunu her tasma halı kazdık kendi topuklu geri neredeyse bir 45 derecelik açıyla yaslanmış bir sahibi vardır! Su kayağı arkasında bir güç tekne sanki onlar baktı! Köpek salonu sürükleyerek olduğu süre, küçük yaşlı kadın bir endişe zayıf sesle diyor "O hasta!" Onlardan bu noktada "Evet Bayan ve o iyi olduğunda ne kadar güçlü olduğunu görmek istemiyorum!" dedi köpek alarak

Uyumlu bir seçim

Tüm düz-se bile hayvan belirli bir tür için özel bir nokta olabilir bu nokta, böyle bir hayvan yönetme becerinizi değerlendirmek gerekir. Açıkça köpek çift yönetmek olabilir ve onları, köpek ve diğer kötü durumlar oluşturabilir daha fazla oldu. Yaşam tarzı makyaj sahibi ve aile ortamı olarak doğurmak ve seçilmiş olan hayvan mizaç içine küçük bir araştırma, uyumluluk sorunları üzerinde uzun bir yol gider. Yani, akıllıca Seç ve iyi bir maç ve uzun ve mutlu bir ilişki ile senin evde beslenen hayvan keyif.

Vets Yardımcısı zevk umut: He's Been hasta olarak sizinle paylaşmak keyif aldık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ana sayfaya git yukari